Kommunal Miljøvagtordning til Rambøll og Falck

klik HER for presseomtale

A.A. Service & Transport Danmark A/S var til pressemøde omkring introduktionen af Rambøll og Falcks nye tiltag med miljøvagtordning med øjeblikkelig indsats ved uheld og forureningsskader.
Med ordningen som i første omgang omfatter Syddjurs og Norddjurs kommune sikres en kompetent og ikke mindst hurtig miljøindsats ved uheld som kan indebære en miljørisiko. Ordningen vurderes særligt hensigtsmælssig for mindre kommuner som ellers vil have praktisk vanskeligt ved at oppebære et konstant beredsskab.
Vi hilser tiltaget velkomment og ønsker vore samarbejdspartnere Rambøll og Falck, samt grundlæggende miljøet, tillykke med ordningen, som på baggrund af vore mange erfaringer med uheld, utætte tanke o.l., anses som yderst relevant og påkrævet.
Ved aktuelle fremtidige miljøuheld håber, og tror, A.A. Service & Transport Danmark A/S at kunne bidrage med delløsninger på problemerne inderfor vore kompetenceområder og ser således frem til evt. at kunne deltage i samarbejdet som underentreprenør og praktisk problemløser og vil følge nøje med i det unikke koncept.

 

Skriv et svar