Historie

[two_third]

Hvad sker der når jeg kontakter jer?

Specialudviklede tankvogne til tømning og rensning af tanke.
I dag kan du bare tage telefonen og ringe til A.A. Service & Transport Danmark A/S, hvis du skal have miljøkontrolleret, tømt, renset eller nedlagt en olietank. Alle vores tankbiler er nemlig specialudviklede, så de både kan suge olie, slam og vand op fra din tank – og adskille væskerne i separate kamre.

Når vi tømmer eller renser din tank, renser vi samtidig dele af den opsugede olie for urenheder. Og hvis du ikke selv kan anvise en aftager af olien, kan vi som regel hjælpe med at sælge olien til din tidligere leverandør. Du kan også lade os købe den. Det er op til dig. Når du ringer til A.A. Service & Transport Danmark A/S, sparer du derfor både tid og penge.

Olieslammet bliver destrueret på egne godkendte modtageanlæg og således sparer du også penge på transport og aflæsning af dette.

Så let har det ikke altid været
Da Arne Andersen begyndte som selvstændig vognmand i 1967, så markedet og mulighederne helt anderledes ud. De første mange år hjalp han forskellige benzinselskaber med at distribuere olie til det danske marked.

Arne lagde efterhånden mærke til, at meget olie enten gik til spilde eller blev dårligt udnyttet. Og på det tidspunkt var det nærmest umuligt at rense olietankene ordentligt for uønskede affaldsprodukter. Derfor begyndte han at spekulere på, hvordan problemet kunne løses.

I 1978 fandt han løsningen. Sammen med Topsted udviklede han forløberen for den moderne oliesugebil. Han har patent på den, og det er den, A.A. Service & Transport bruger i dag. Systemet virker faktisk så godt, at patentet nu også gælder i flere andre EU-lande, samt i Norge og USA.

Princippet
Først suges luften ud af din tank…

Arnes idé gik kort fortalt ud på at kombinere en tankvogn med en slamsuger. Problemet med at benytte traditionelle metoder som en boremaskinepumpe og lignende er nemlig, at de ganske enkelt ikke har sugeevne nok til at tømme din tank for de tyktflydende slamprodukter og væsken i modsat ende af sugestedet.

Vores patenterede oliesugebil er derimod forsynet med et såkaldt vakuumsug. Det betyder, at vi laver et undertryk, når din tank skal tømmes. Undertrykket sørger for, at tanken bliver tømt for restprodukter. Og det giver vi dig en attest på.

A.A. Service & Transport Danmark A/S er således blevet din professionelle samarbejdspartner fra 1967 og langt ind i det nye årtusinde ! ! !

A.A. Service & Transport Danmark A/S
Telefon : 86220733 / 59278840
e-mail: aa@aaservice.dk

Administration : Langs Skoven 66, 8541 Skødstrup

Så bliver det ikke kun ved tanken……..- Vi GØR noget for miljøet

[/two_third]

[one_third][/one_third]

Skriv et svar