Skema for miljøkontrol af tanke

På adskillige opfordringer og som direkte resultat af vores stigende telefoniske service og rådgivning har vi nu lagt et skema ind på hjemmesiden der vejleder i såvel lovpligtige foranstaltninger fsv angår sløjfningsterminer o..l. samt øvrige gode råd for tankejere. Regnearket som kan downloades her (og på forsiden) er tillige et nyttigt redskab for eksempelvis ejendomsmæglere og i forbindelse med hushandel.
Efter udfyldning af relevante data fremgår nødvendige lovkrav og hensigtsmæssige anbefalinger automatisk på siden som herefter kan udskrives som retningslinie for evt. tiltag på tanken.
A.A. Service & Transport Danmark A/S kan naturligvis stadigvæk tilbyde koordineret tilsyn for miljøvurdering af tanke, såfremt der ønskes uvildig rapport som dokumentation for tilstand, termin o.l. og idet formularen skal betragtes som vejledende og kun tager forbehold for generelle krav anbefales det at tage kontakt til firmaet for konkret konklusion/erklæring på forholdene.
A.A. Service & Transport Danmark A/S kan ikke drages til ansvar for forhold og/eller omstændigheder direkte eller afledt fra konklusioner i regnearket/skemaet hverken økonomisk, administrativt eller moralsk.
Der er tillige link til skemaet fra vores hjemmeside: www.tanktømning.dk under “præsentationer”.

Skriv et svar