Arkivet viser sin nytte…

På 1½ time lykkedes det A.A. Service & Transport Danmark A/S at finde sagsakterne fra en oprydningssag dateret februar 1996.

Forhistorien er at der i forbindelse med en ejendomshandel på en unavngiven adresse savnes fyldestgørende dokumentation for en tidligere forureningssag efter en utæt olietank.

Hverken tidligere ejer, forsikringsselskabet eller tilsynsmyndigheden var i besiddelse af de fornødne oplysninger, men da A.A. Service & Transport Danmark A/S havde været aktør på sagen var det heldigvis muligt at genskabe disse til gavn for alle parter…..

Sagen er ikke enestående men er endnu et eksempel på at dokumentation bliver mere og mere betydningsfuld hvorfor A.A. Service & Transport Danmark A/S også fortsætter med projektet om mulighed for “åbent arkiv” over udført arbejde, herunder de mere end 27000 registreringer af tømte olietanke og flere tusinde tankinspektioner fra 1994 og til dags dato.

Den endelige løsning forventes at kunne introduceres i efteråret 2013. For mere information om muligheder og lignende som samarbejdspartner se link ved at klikke her eller kontakt kontoret på 86220733.

Skriv et svar