Afskedsreception for Henning M. Andersen 16/01 2015 (opdateret)

Henning M. Andersen ophører i A.A. Service & Transport Danmark A/S

Henning Meldgaard Andersen ophører sin stilling som administrerende direktør til nytår, da hans aktiekapital sælges til nuværende medejer Direktør Per Meldgaard Andersen.

Salget sker fuldstændig udramatisk som følge af et personligt behov for videreudvikling og selvrealisering efter at have sluppet nådigt igennem alvorlig sygdom i 2014.

Henning Meldgaard Andersen vil de næste to år være fokuseret på fuldtids videregående studie i kommunikation, projektledelse og IT baseret løsninger og værktøjer.

Ændringen vil ikke få praktisk betydning for firmaets nuværende strategi om at være det kompetente valg til tømning, rensning, tæthedsprøvning og inspektion af tanke og beholdere, modtagelse og behandling af miljøfarlige produkter samt diverse smede- og entreprenørarbejde.

Med andre ord vil A.A. Service & Transport Danmark A/S også i fremtiden være det optimale valg når det ikke blot er tanken som tæller – som virksomheden der GØR noget for miljøet.

Henning Meldgaard Andersen sender en tak for et indholdsrigt arbejdsindhold til alle nuværende og tidligere, ansatte, samarbejdspartnere, konkurrenter og øvrige parter i branchen igennem hans virke i firmaet gennem mere end 24 år og ser frem til, nu fra sidelinjen, at følge med i de stadigt mange store udfordringer og opgaver i miljøets tjeneste.

A.A. Service & Transport Danmark A/S afholder afskedsreception den 16. januar 2015 fra klokken 12:00 hvor såvel familie, venner, ansatte, kollegaer, samarbejdspartnere og øvrige parter er velkommen til en bid brød og lidt drikkevarer.

Vi beder deltagere om at tilmelde sig til receptionen ved at udfylde formularen: [contact-form-7 id=”2315″ title=”Afskedsreception 16/01 2015″]

Bemærk venligst at tidligere anvist link (https://survey.enalyzer.com/?pid=s3h7f8nu) ikke længere kan benyttes

reception160115