Mindeord

Vores højt værdsatte tidligere ansatte og kollega, Finn Valdgaard Nielsen har desværre tabt kampen mod hans kræftsygdom. Finn var en af de allerførst ansatte i virksomheden og han var dermed en stor del af virksomheden helt tilbage fra 1970èrne og har i den grad været en stor del af fundamentet for virksomheden. Finn var altid velvillig, opofrende og arbejdsivrig samtidig med at han var et godt venskabeligt bekendtskab og højt værdsat kollega såvel som ansat.
Sygdommen, som begyndte relativt kort efter hans pensionering, stoppede ikke hans vilje og på trods af meget hårde odds i specielt den sidste tid, formåede han alligevel at give meget tilbage til hans kære også i en svær tid. Vi, såvel som alle andre, der kendte Finn vil savne ham og mangle det hul som han opfyldte med sit glade og engagerede væsen. Vores tanker går dog særligt til Lilly, Allan, Anders og Malene som vi ønsker alt det bedst mulige for den kommende tid.
I den ulykkelige stund anbefaler vi alle at skænke en tanke og et bidrag til kræftens bekæmpelse og sender Finn afsted med et oprigtigt dybtfølt
TAK FOR ALT!
– æret være dit minde, igennem andre lever du for altid –

Skriv et svar