Forspørgsel på tømning af en tank over 2600 ltr.

Bemærk – reglerne omkring at tanke skal tømmes for restindholdet

Hvis din tank er større end 2500 ltr. er det, for at kunne tømmes den for restindholdet, nødvendigt at dette sker ved en såkaldt: “Indvendig manuel skrabning af renseinspektør”

Dette er nødvedigt idet tankens længde og bundslammets konsistens betyder at en fyldestgørende tømning ikke er mulig ved en simpel opsugning fra pejlestudsen – selv hvis der bruges vakuum sugning.

Som virksomhed med omtanke for miljøet kan vi ganske enkelt ikke udstede tømningsattest, medmindre vi er sikre på at vi har hjulpet dig med at overholde dine lovmæssige forpligtigelser.

Brug derfor nedenstående formular, hvorefter vi vil kontakte dig for nærmere information om dine muligheder og fremsende et uforpligtigende overslag på arbejdet.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Det telefonnummer du kan kontaktes på (skal udfyldes)

Adresse for tanktømningen (skal udfyldes)

Kommuneoplysninger for tanken (skal udfyldes)

Vælg tankstørrelse (skal udfyldes)

Tanktype
NedgravetOver jorden

Produktindhold

Belægning over tanken (vedhæft eventuelt billede) - kun ved nedgravede tanke

Nødvendig frigravning - kun ved nedgravede tanke
Jeg ønsker selv at grave fri til tanken omkring påfyldningsstudsen (min. 1x1 mtr.) for mulighed til hulskæring i tankenJeg vil gerne kontaktes vedrørende frigravningen

Eventuelle bemærkninger

Årsag til tømning

Sandfyldning og/eller opgravning og miljønotat?
Kontakt mig venligst for information omkring sandfyldning og/eller muligheden for en opgravning af tank og miljønotat i forbindelse med samme

Vedhæft fil

 

Skriv et svar